Τα συστήματα υπαίθριας σκίασης Umbrosa αποτελούν ιδανική λύση στην κάλυψη αναγκών σκιάς σε εξωτερικούς χώρους. Η μοναδική αισθητική, η λειτουργικότητα, καθώς και το μεγάλο φάσμα εφαρμογής τους, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιλογής αυτής (δείτε ορισμένα έργα με προϊόντα Umbrosa εδώ).
Διακρίνονται σε συστήματα ομπρελών με διατάξεις μίας, δύο, τεσσάρων ή ακόμα και πέντε ομπρελών σε ένα στύλο, σε συστήματα εφελκούμενων πανιών σε διάφορα μεγέθη και σχήματα (τριγωνικά, τετράγωνα) και σε ατομικά σκιάδια με κομψή, λιτή και μοντέρνα σχεδίαση.

Spectra

SPECTRA

Λόγω του μοναδικού σχήματος, το Spectra προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία θέσεων. Δυνατότητα επιλογής τετράγωνου ή στρογγυλού πανιού ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα χρωμάτων.

Paraflex

PARAFLEX

Με το Paraflex έχετε την δυνατότητα να σκιάσετε τον χώρο σας με μία, δύο ή περισσότερες ομπρέλες συμφωνα με τις ανάγκες σας. Το σύστημα παρέχει μέγιστη σκίαση με εξερετική ποιότητα κατασκευής.

Eclipsum

ECLIPSUM

Το Eclipsum έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας λειτουργικής ομπρέλας. Το μεγάλο, κομψό δαχτυλίδι με τη σχεδίασή του προσφέρει ένα δελεαστικό, καλλιτεχνικό θέαμα και αναζωογονητική σκιά.

Infina

INFINA

Η Infina συνδυάζει ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό με μέγιστη απόδοση από την άποψη της αντοχής του αέρα.

Icarus

ICARUS

Εμπνευσμένο από τη φύση, παρέχει την επιθυμητή σκιά ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αλεξήνεμο.

Ingenua

Archiexpo

Το Ingenua είναι η λύση για μεγάλες επιφάνειες. Χάρη στον έξυπνο μηχανισμό ολίσθησης του Ingenua, το πανί μπορεί να τοποθετηθεί πού εύκολα. Χάρη στο μοντέρνο σχήμα του προσφέρει εξαιρετική απόδοση όσον αφορά την αντοχή στον άνεμο.

ShadeOne Twister

Sketch003

Το ShadeOne Twister συνδυάζει τον κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό ενός εφελκυόμενου πανιού με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πιο περίπλοκου συστήματος τέντας.

Etna

ETNA

Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα χάρη στο Etna. Δεκάδες LED χρώματα έρχονται να ταιριάξουν σε κάθε σας διάθεση. Χάρη στην αδιάβροχη ικανότητα του το Etna θα γίνει η προσωπική σας ανάγκη.

Basic

BASIC3

Η Umbrosa μετατρέπει το κλασσικό στυλ σε μια μοντέρνα λύση για τον υπαίθριο χώρο σας. Επιλέξτε το πανί που σας αρέσει και συνδιάστε το με μια κατασκευή εξερετικής αντοχής που σίγουρα θα λατρέψετε.

Nauta

NAUTA

Με το Nauta συνδιάζετε την απόλυτη σκίαση με την χαλάρωση στον ήλιο. Με την εξερετική ποιότητα κατασκευής του, έρχετε να εξυπηρετήση την κάθε ανάγκη.